Categorie: Nieuws

Get Out Alive – Halloween horrortocht door Chorix en Rejoice

Opgelet! Alle plaatsen in de wandeltocht zijn alreeds gereserveerd. Deelnemen aan de tocht is niet meer mogelijk. U kan wel gerust komen genieten van een hapje en drankje aan onze griezelige bar!

Hof De Bist verbergt al meer dan 150 jaar een afschuwelijk geheim. De oprichter Emiel E. Guyot stierf kinderloos maar de geschiedenisboeken vertellen er niet bij dat hij ooit een dochter had, Isabelle genaamd. Zij werd op gruwelijke wijze ontvoerd en is nog steeds gevangen door de vloek die over haar rust. Kunnen jullie haar bevrijden en de betovering doorbreken?

Zusterkoren Chorix en Rejoice organiseren een interactieve horrortocht op 27 oktober 2018. Durf jij de duisternis te trotseren? Slaag jij er in de raadsels op te lossen voor de tijd om is?

De horrortocht is ±2 km lang en begint aan het kasteel van Hof De Bist. Tussen 19u00 en 21u40 vertrekt er elke 20 minuten een groepje van maximum 13 personen. Het inschrijvingsgeld bedraagt €5 per persoon (inclusief griezelsoep achteraf) en de aangeraden minimumleeftijd is 12 jaar. Je kan je gerust binnen komen opwarmen en een hapje en drankje nuttigen, zowel voor als na de tocht. Ook als je de tocht niet mee komt doen, mag je gerust aan ‘onzen toog komen hangen’!

Vernieuwde Site

Welkom op onze vernieuwde site!

Wat vind je van de nieuwe kleurtjes? Kan je alles goed vinden? Heb je nog vragen?

Je kan hier verschillende zaken terugvinden.
Bij ‘Nieuws’ vind je dingen terug zoals nieuwtjes, interessante weetjes en aankomende optredens.
Foto’s en filmpjes worden gedeeld bij ‘Media’. Indien je problemen hebt met bepaalde foto’s, aarzel dan niet om ons te contacteren.
Onze kalender is vers van de pers! Hier en daar zal je wat meer zien verschijnen, maar er staat alvast wat op om jullie te verzadigen.
Ook zal er binnenkort een ‘FAQ’ sectie komen, waar veel bijkomende info op zal staan.
Bij ‘contact’ kan je ons een mailtje sturen indien je vragen of opmerkingen hebt. Ook vind je de locatie terug waar we repeteren.

Veel plezier met browsen!
Groetjes, Rejoske

WE WANT YOU

Rejoice © 2019