Info en contact

Wie zijn we?

Jeugdkoor Rejoice is een jongerenkoor met leden tussen 12 en 25 jaar. Door de variatie in leeftijd en karakters brengen wij een heel divers repertoire: bekende popsongs, oude klassiekers, dramatische filmmuziek, klassieke koornummers… De leden brengen zelf aan wat ze samen willen zingen. Werkelijk alles is dus mogelijk!

To Rejoice – zich verheugen, blij zijn, genieten van

En of we dat doen! Om ons beter te leren kennen moet je vooral het volgende onthouden: elk lid heeft de vrijheid zichzelf te zijn en mag zich in alle rust ontplooien op zowel sociaal als creatief als muzikaal vlak. Leden mogen inspraak hebben op de keuzes die we als korengroep maken. En desondanks we een geweldig bestuur hebben, is iedereen belangrijk.
Dat is onze troef, samenhang. Iets waar we zelfs een prijs voor hebben gekregen als ‘vrijwilliger van het jaar’ bij Koor en Stem in 2019!

Contact

Zin om mee te komen zingen?
Wil je ons boeken voor je evenement, straatfeest, huwelijk, …?

De Repetitieruimte

Wij repeteren in de turnzaal van de school ‘de Kleurenboom’, elke zaterdag van 18u45 tot 21u00.
Adres: P. Goetschalckxstraat 57 – 2180 Ekeren
Als je met de fiets komt kan jouw fiets binnen de schoolpoorten geplaatst worden. Ook kan je, als er plaats is, in de Schoutlaan parkeren en via de poort binnen komen.

Zusterkoren

Rejoice staat er echter niet alleen voor. Jong-volwassenenkoor Chorix en gemengd koor Cantemus vergezellen ons in meerdere avonturen. Meer info op http://www.ccr-choirs.be/

Ons boeken

Wil je ons boeken voor een concert, feest of zomaar? Dat kan! Contacteer onze dirigent voor meer info!

Sponsoring

We zijn er eerlijk over, het is niet zoals het geweest is. Onze subsidies zijn dankzij het nieuwe cultuurbeleid weg gevallen. Dat maakt het voor ons moeilijk, dus ook wij zoeken sponsoring. Niet enkel financieel, maar ook ‘in natura’. Soms zoeken we weleens een bakker als we onze toeschouwers koffiekoeken willen aanbieden of bijvoorbeeld iemand die onze affiches kan printen aan een scherpe prijs.
Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren via ons mailadres voor meer info! Een reeks interessante sponsorcontracten zal voor u klaarliggen.